ESİAD Başkanı Onur SÜRMELİ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mehmet KILIÇLAR'ı Makamında Ziyaret Etti.

Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Onur Sürmeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Mehmet Kılıçları makamında ziyaret ederek, derneğin yeni hizmet binası hakkında bilgi verdi.

200 yıl önce yapılan bir Odunpazarı evini, mimari dokusuna zarar vermeden restore ettiklerini vurgulayan Sürmeli, en son teknolojik donanıma sahip konferans salonu ile 50 kişiye kadar toplantı, panel, seminer ve diğer organizasyonlara ev sahipliği yapabileceklerini belirtti.

Uluslararası Eskişehir Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası Etkinliklerinin ilimizin tanıtımı için çok faydalı olduğunu belirten Sürmeli, Havayolu ve Demiryolu ulaşımına da değinerek,  bu konuda planlanan projelerin tamamlanarak hayata geçmesinden sonra ilimizin, büyük firmalar tarafından yapılacak yatırımlar için cazip bir kent haline gelebileceğini ifade etti.

Yeni dönem hepinize hayırlı olsun diyerek konuşmasına başlayan Vali Mehmet Kılıçlar, Eskişehir’in Havacılık ve Demiryolu konusunda büyük bir bilgi birikimine sahip olduğunu belirterek, ilimizin uçak bakım konusunda da bir merkez olabileceğini söyledi.